Chat with us, powered by LiveChat

Nieuws

Nieuws

Videobanners en effectiviteit voor adverteerders

7 February | Marketing
Bewegende beelden hebben mensen altijd gefascineerd. Het is dan ook niet zo verrassend dat er de laatste jaren kan worden vastgesteld dat het inzetten van videobanners steeds populairder wordt. Deze trend ontwikkelt zich niet alleen in de breedte, maar ook in de diepte.

lees verder

Branded content marketing, betaalbaar en efficiënt

31 January | Marketing
Wanneer we content marketing in een notendop omschrijven kunnen we dat doen als waardevolle en relevante inhoud distribueren en afstemmen op de verwachtingen van onze  doelgroep.

lees verder

De customer journey, de reis van je potentiële klant

24 January | Marketing
De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan de zogenaamde 'customer journey'. Dit is “de reis” die je potentiële klant aflegt tot het moment dat hij er voor kiest om bij u een bepaald product te kopen of een dienst af te sluiten…en...

lees verder

Nieuwe online tool bij One4media: ‘GPS Pinpointing’

17 January | In het nieuws
One4media kan sinds kort de unieke allernieuwste mogelijkheden van deze nieuwe GPS-tool aanbieden. Vanuit ons netwerk kunnen wij namelijk het meest geavanceerde systeem inzetten om continue data van GSM locaties te gebruiken voor digitale mediacampagnes. We kunnen hiermee je doelgroep(en) opzoeken, lokaliseren en daarna cross...

lees verder

See Think Do Care, het marketingmodel van nú

10 January | Marketing
Diverse marketing modellen zijn door de jaren gelanceerd en deze modellen pasten dan ook uitstekend in het desbetreffende tijdperk. Sommige zijn daardoor inmiddels wel achterhaald. Toch worden ze nog steeds toegepast en dit kost tijd en geld.

lees verder

Klanten komen naar jou toe via social selling

3 January | Marketing
Display advertising zorgde er in combinatie met het Google AdWords programma voor dat het mogelijk werd om op eenvoudige en betaalbare wijze duizenden potentiële klanten te bereiken. Dat betekende een enorme vooruitgang ten opzichte van offline marketing.

lees verder

Influencer marketing, interessanter dan ooit

27 December | Marketing
Wanneer we de belangrijkste marketingtrends van de voorbije jaren bekijken kunnen we vaststellen dat influencer marketing één van de sterkt stijgende instrumenten is. Eigenlijk is dat niet meer dan logisch.

lees verder

Internet of Things

20 December | Marketing
Wanneer het hoogtepunt in technologie van internet of things wordt bereikt zullen we in staat zijn om consumentengedrag tot in de kleinste details te registreren, analyseren en te voorspellen.

lees verder

Permission marketing, klantvriendelijk en efficiënt

13 December | Marketing
Iedereen is vast al eens op vakantie geweest richting het Zuiden? Wanneer je er voor hebt gekozen om een vakantie te boeken naar landen als Turkije of Tunesië is het je vast wel eens overkomen dat je wordt benaderd door vrij opdringerige personen die je...

lees verder