Chat with us, powered by LiveChat

Strategische geïntegreerde on- en offline mediacampagnes

Wat doen we

Reclame maken in de juiste media

Dit tijdperk vraagt om een vooruitziend mediabureau dat het steeds veranderende medialandschap verkent en integreert in het mediaplan zonder daarbij strategische- en meetbare resultaten te offeren.

Bij One4media zijn wij gespecialiseerd in het leveren van strategische geïntegreerde on- en offline mediacampagnes en reclamecampagnes. Daarmee kunnen we effectieve reclamecampagne maken die we gecombineerd inzetten op televisie, radio, print, outdoor en online.

Reclame maken?

One4media helpt al meer dan 14 jaar prachtige bedrijven met reclame maken.
Wij kunnen ook jouw reclamecampagne opzetten tegen condities die ver onder de markttarieven liggen en voor bedrijven van elke omvang. Wat One4media anders maakt, is onze aandacht, behendigheid en flexibiliteit om te reageren op je specifieke behoeften en doelstellingen. Ongeacht de omvang van je budget, de complexiteit van je doelstellingen of lead time, we maken een gecombineerde multimedia strategie en voeren die vervolgens perfect uit.

Zowel bij de reclamecampagne maken als de reclamecampagne opzetten zorgen we voor volledige toewijding en maximale bijdrage aan het succes. Wat ons tevens anders maakt is het feit dat we naast Media ook Marketing en Sales in ons DNA hebben.

Dus laat One4media je helpen bij reclame maken, neem vrijblijvend even contact op?

 

Media-onderzoek Media-inkoop Media-Strategie Media-planning Digital&Trading