Chat with us, powered by LiveChat

Klantervaringen

Ruud van der Knaap

“Absolute specialisten”

Je kunt wel een kneitergoed idee hebben om het verhaal van jouw merk te vertellen, maar zonder de juiste mediastrategie wordt het nooit een succesvolle campagne. 
One4Media is een onafhankelijk mediabureau met absolute specialisten. Je krijgt er een uitstekend strategisch advies over media en middelen, de slimste ideeën om zo efficiënt mogelijk in te kopen en een persoonlijke aanpak zonder poespas. 
Daar win je altijd mee….zelfs een zilveren Effie!


Zie: http://www.tripledouble.nl/nieuws/426-hartstichting-en-triple-double-winnen-zilveren-effie-2016-voor-meest-effectieve-campagne.html

Ruud van der Knaap
Manager Voetbal | Lid MT
www.tripledouble.nl

Jeroen Philippi

“One4media maximaliseert je mediabestedingsruimte”

Als het bekend wordt dat je eindverantwoordelijke bent voor het mediabudget dan weet je dat je op gezette tijden gebeld wordt door de ene na de andere (online) uitgever. Dat was in mijn rol als Marketingdirecteur bij Unit4 Business software Benelux b.v. ook het geval.

Op zich geen probleem, maar het gevaar bestaat uiteindelijk dat je te veel hap-snap-media inzet om je doelstellingen te behalen en door alles zelf te doen eigenlijk te weinig tijd besteedt aan de kwaliteit van de content en context, en relatief te veel aan voorwaarden en condities.

Los van het feit dat je vaak onvoldoende op de hoogte bent van de actuele mogelijkheden in de mediamarkt. Ben ik bovenal geen uitmuntende inkoper. Als je dat ook durft te onderkennen dan is samenwerken met een betrouwbaar mediabureau van absolute toegevoegde waarde.

One4media heeft ons geholpen met de uitrol van de contentstrategie door ook de juiste ‘paid’ kanalen in een integrale strategie van off- en online, en gericht op direct conversie als ook contentmarketing te bieden. Een perfecte aanvulling op de ‘owned’ en ‘earned‘ kanalen. Naast de traffic en benodigde leads werd daardoor ook de nodige autoriteit geclaimd in de gewenste kennisdomeinen.

Belangrijk en aantrekkelijk in de aanpak is de werkwijze van no-cure-no-pay. Daarmee zijn de kosten voor de inkoop van media ook direct gerelateerd aan de mediawaarde i.p.v. upfront al een gat te slaan in je kostbare mediabudget.

Tegenwoordig bevelen we met onze eigen consultant onderneming, Wholesale Consulting Group, One4Media zonder aarzeling aan in adviestrajecten bij klantrelaties. Klein of groot, er wordt altijd kwaliteit geleverd tegen een prijsstelling die transparant is en op het eind van de dag je mediabestedingsruimte maximaliseert.


Jeroen Philippi
http://www.wholesaleconsultinggroup.nl/

Perry Schoots

"One4Media heeft in hoge mate bijgedragen aan succes van PeCt"

Eind 2008 ben ik gestart met PeCt, waarbij een mediacampagne op TV op dat moment cruciaal was. Tijdens het eerste contact met Teun Boekee had ik snel het gevoel dat we met One4Media verder zouden komen.
Teun heeft de afgelopen jaren bewezen meer dan 'thuis' te zijn in print, TV, radio en uiteraard online. Ons groeiend bedrijf vindt in hem altijd een inspirerende sparringpartner die verder kijkt dan alleen een budget.
Inmiddels is PeCt toe aan de volgende fase onder nieuw bestuur en leiding en werk ik met mijn nieuwe bedrijf wederom met veel succes samen met One4media! 

Perry Schoots 
Voormalig DGA Pect BV (sold to Commited Capital in 2016)
www.welstandgroep.nl

René Boender

“Contact maken is nog nooit zo makkelijk geweest! En moeilijk tegelijkertijd….”

Het grootse risico is om het "media safe" te spelen.
Neem dan ook geen risico maar vraag One4media om verder te kijken dan de print pagina, TV commercial, click, banner of VLOG (hallo.... bent u daar nog? )
Zij snappen als geen ander de 3"12"E regel die Generatie Z en iedere andere doelgroep wél weet te raken.
Dus wilt u meer 'bang for the media buck"... dan weet u nu wat te doen.

René Boender
Brain agent & auteur van Generatie Z & de 4de industriële revolutie
 

Meer info: http://www.greatopportunities.eu/
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=DXvtqDZ9taM&sns=em

Wim Schimmel

“Uitstekende samenwerking en samen veel bereikt”

BVA Auctions, onderdeel van de Auctio groep, is het grootste en snelst groeiende online veilinghuis van Nederland en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. Het bedrijf is tijdens de samenwerking met One4media (in 3 jaar) verdubbeld. De omzet was daardoor 180 miljoen per jaar. De website had maandelijks 5 miljoen bezoekers en 1,2 miljoen geregistreerde bieders.

In de periode dat ik in deze functie werkte bij BVA-Auctions hebben we samen met One4media het bedrijfsresultaat tot ongekende hoogte gestuwd….en dat midden in de crisis!
One4media verdiepte zich eerst écht in onze business. Van daaruit ontstond een samenwerking waarin je elkaar blindelings aanvoelt. 
Bij de start van BOG-Auctions hebben de adviezen en media-inkoopkracht van One4media voor prachtige groei en dito resultaten gezorgd door hun geïntegreerde on- en offline mediacampagnes. 
Voor ons fungeerde One4media eigenlijk als een soort “externe collega”. Ik was bijzonder te spreken over de condities die behaald werden en de innovatieve drang in alle mediacampagnes. Tel daarbij nog eens de supersnelle reactiesnelheid op..!
Uiteraard werken we met ons nieuwe bedrijf ook weer succesvol met One4media samen.

Wim Schimmel
Eigenaar www.SchipVeiling.nl
voormalig directeur Marketing en Business Development (lid MT) BVA-Auctions.com

Cor Nobel

“Als je op zoek bent naar écht partnership”

Het bedrijf waar ik voor werk richt zich op hoogwaardige bedrijfsmanagementservice en advisering voor het B2B segment.
Een potentiële klant waarvoor een aanbiedingstraject liep (met scherpe deadlines!) voor een management advies opdracht op het gebied van marketing & sales vroeg ons pas laat in het proces tevens te komen met een voorstel voor een te voeren effectieve online campagne. Handen in het haar!
One4Media was echter in staat om snel en vakkundig dit deel voor haar rekening te nemen binnen een daarvoor zeer beperkte tijdspanne. In begrijpelijke en aansprekende taal werd duidelijk gemaakt wat de te volgen strategie zou zijn inclusief content marketing, doelgroep strategie, surfgedrag, intelligente bannering, cookie strategie, social Media benadering en retargeting.
Door One4Media zijn wij in staat snel en vakkundig onze aanbiedingen te completeren en uit te brengen wat weer leidt tot hogere klantentevredenheid en uiteraard meer business.

Samenwerken met One4media betekent ook écht vanuit partnership samenwerken.

Cor Nobel
Conmaroil Management Advisers
www.conmaroil.com