Chat with us, powered by LiveChat

Ondernemers met passie voor media

Meer over One4media

Van én voor ondernemers

Mediabureau One4media is gestart tijdens de digitale mediarevolutie in 2005 als mediabureau Rotterdam, mediabureau Den Haag en Mediabureau Amsterdam maar  is inmiddels uitgegroeid tot een bewezen full service mediabureau van en voor ondernemers in heel Nederland.
Afhankelijk van de uitdaging stellen we een team samen waarin online natives en media-experts als ondernemers samenwerken aan één ultiem plan. We werken daarbij samen met prachtige opdrachtgevers (van start-ups tot multinationals) en de beste marketing- en mediaprofessionals van Nederland. Dat betekent dat onze klanten een team tot hun beschikking hebben van gepassioneerde mensen die exceptioneel goed zijn in hun werk en  leveren we hen een integrale mediastrategie waarin alle mediatypen 100% op elkaar zijn afgestemd.

Begrijpelijke taal

Omdat de mediawereld razendsnel verandert helpen wij onze klanten om op deze veranderingen te anticiperen. Daarbij maken we gebruik van data-analyse, creativiteit, inzichten, intelligentie en jarenlange ervaring. Vervolgens combineren we offline media, online media, sociale media en technologie. Door deze aanpak sluit de mediacampagne naadloos aan bij de marketingdoelstellingen en behalen we het optimale resultaat. En dat doen we in begrijpelijke taal want de mediasector is al gecompliceerd genoeg.

Één contactpersoon

Bij One4media is business persoonlijk.
Klanten hebben daarom de beschikking over één vast aanspreekpunt die 24/7 fungeert als je media-expert.
Jouw contact zal samen met een toegewijd team dat is opgeleid in alle media en de modernste technologie werken aan je campagne.
Dat team, en niemand anders, heeft de handen “aan de knoppen” van je campagne.

Service gedreven en resultaat gericht

We hebben een ondernemende houding en benadering van ons werk omdat we ondernemers zijn.
Daarom leggen we met ons media buro de nadruk op kwaliteitsservice, snelle reactie en onophoudelijke onderhandelingen voor de best beschikbare tarieven. Wij zijn flexibel en beschikken over een ongekend talent en doorzettingsvermogen om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te bereiken.

Innovatie in media

Wij innoveren met het doel om problemen op te lossen en mogelijkheden te scheppen voor onze klanten.
Onze gezamenlijke inspanningen met uitgevers, reclamebureaus, technologieën en klanten vormen de basis van onze reputatie.

Inkopen

Dat we vér onder de benchmark én transparant media inkopen is inmiddels bij veel partijen bekend. De kortingen en extra voordelen die we voor onze klanten behalen leveren gemiddeld 35% meer exposure op per campagne. We doen dit ook nog eens transparant en maken er vooraf heldere afspraken over. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

 Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar zijn, dat vinden we een voorwaarde om onze naam hoog te houden, niets meer niets minder. Zeven dagen per week, dus ook in het weekend, dat mag je verwachten.
Probeer het gerust nú eens uit: 0181-484393

Samenwerkers

We werken samen met opdrachtgevers aan briefings en begeleiden hen vanaf daar bij elke stap in het mediaproces. We werken samen met alle media-exploitanten in Nederland.
We werken als uw media buro samen met marketingbureaus, reclamebureaus, DTP-ers en exploitanten om de workflow optimaal te houden.

Doeners

We zijn doeners die rechtstreeks communiceren en afspraken nakomen vanuit de overtuiging dat authenticiteit, creativiteit en inzet het resultaat maakt.

Werkterrein: heel Nederland en België

Toen we in 2005 startten werden we veel ingeschakeld als mediabureau Den Haag, mediabureau Rotterdam, mediabureau Amsterdam, mediabureau Utrecht en mediabureau Breda. Door de jaren heen zijn er meer en meer opdrachtgevers bijgekomen en hebben we inmiddels opdrachtgevers door heel Nederland en ook in België.