Chat with us, powered by LiveChat

Nieuwe online tool bij One4media: ‘GPS Pinpointing’

17 January | In het nieuws
Delen op linkedin share button

NIEUWE TOOL VOOR ADVERTEERDERS: GPS PINPOINTING
Bereik je doelgroep online op een bepaalde locatie..en daarna!

One4media kan sinds kort de unieke allernieuwste mogelijkheden van deze nieuwe GPS-tool aanbieden.
Vanuit ons netwerk kunnen wij namelijk het meest geavanceerde systeem inzetten om continue data van GSM locaties te gebruiken voor digitale mediacampagnes. We kunnen hiermee je doelgroep(en) opzoeken, lokaliseren en daarna cross device banners aan deze doelgroep vertonen. Zowel op desktop, mobiel als tablet.

Vanuit dit integrale systeem weten we namelijk waar een bepaalde doelgroep zich real-time bevindt. Deze locatiedata kunnen we verrijken met additionele data zoals interesses, koopgedrag, demografische kenmerken etc. Denk bijvoorbeeld aan het targeten van publiek in een stadion, bezoekers van een beurs, bewoners van een dorp of stad, bezoekers van een vestiging van een concurrent…de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe?
Consumenten accepteren cookies op websites, installeren apps en accepteren de daarbij behorende algemene voorwaarden,. Ze zijn dan voor ons vervolgens bereikbaar op mobiele telefoons en loggen regelmatig in via een wifi netwerk buiten het eigen huisadres.

Locatie + gedrag = audience targeting
Omdat we diverse datasystemen aan elkaar koppelen kunnen we een zeer nauwkeurige positiebepaling doen. Denk hierbij aan data die voortkomt uit de locatie van GSM’s, Bluetooth, Wi-Fi Netwerken, publieke hotspots en GPS. Vervolgens kunnen we deze kennis van de audience weer gebruiken om de doelgroep verder te vergroten en te blijven volgen.

Campagne analyse
Gedurende de campagne houden we je op de hoogte van de voortgang van impressies, clicks en de CTR (click through ratio) en hoeveel uitingen er via elk device zijn geserveerd.

Meer weten?
Bel met One4media: 0181-484393 / 06-2396.8831.
Mail met One4media: info@one4media.nl

Leave a Reply