Chat with us, powered by LiveChat

Wim Schimmel

“Uitstekende samenwerking en samen veel bereikt”

BVA Auctions, onderdeel van de Auctio groep, is het grootste en snelst groeiende online veilinghuis van Nederland en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. Het bedrijf is tijdens de samenwerking met One4media (in 3 jaar) verdubbeld. De omzet was daardoor 180 miljoen per jaar. De website had maandelijks 5 miljoen bezoekers en 1,2 miljoen geregistreerde bieders.

In de periode dat ik in deze functie werkte bij BVA-Auctions hebben we samen met One4media het bedrijfsresultaat tot ongekende hoogte gestuwd….en dat midden in de crisis!
One4media verdiepte zich eerst écht in onze business. Van daaruit ontstond een samenwerking waarin je elkaar blindelings aanvoelt. 
Bij de start van BOG-Auctions hebben de adviezen en media-inkoopkracht van One4media voor prachtige groei en dito resultaten gezorgd door hun geïntegreerde on- en offline mediacampagnes. 
Voor ons fungeerde One4media eigenlijk als een soort “externe collega”. Ik was bijzonder te spreken over de condities die behaald werden en de innovatieve drang in alle mediacampagnes. Tel daarbij nog eens de supersnelle reactiesnelheid op..!
Uiteraard werken we met ons nieuwe bedrijf ook weer succesvol met One4media samen.

Wim Schimmel
Eigenaar www.SchipVeiling.nl
voormalig directeur Marketing en Business Development (lid MT) BVA-Auctions.com

- Wim Schimmel